link2job

Tradicionalni jesenji LINK2job sajam zapošljavanja ove godine održan je u petak, 14. oktobra, u prostorijama Hotela „Jugoslavija”. Organizatori iz LINK Centra za razvoj karijere (Center for Career Development, CCD) ugostili su preko 5000 posetilaca Sajma. Posetioci su imali priliku da stupe u kontakt sa brojnim kompanijama koje su na Sajmu u ponudi imale radna mesta iz različitih oblasti poslovanja.

Otvorena vrata brojnih uspešnih kompanija

2016sajamOvogodišnji LINK2job sajam zapošljavanja okupio je mnogobrojne kompanije čije je poslovanje u Srbiji poznato po uspehu i profesionalnosti, a one su predstavile preko 200 otvorenih radnih pozicija na koje su posetioci mogli da konkurišu.
Među brojnim učesnicima bile su kompanije Comtrade, Wiener Städtische, TNation, Trizma, Zepter, Sizmek, Triglav savetovanje, Keprom grupa, Grawe osiguranje i mnogi drugi.
Zahvaljujući sajmu, posetioci su mogli direktno da stupe u kontakt sa potencijalnim poslodavcima i saznaju kako da na najbolji način ispune uslove potrebne za zaposlenje na određenim pozicijama.
Interakcija između kompanija i posetilaca iznedrila je brojne pregovore o popunjavanju slobodnih radnih mesta, što je i glavni cilj sajma koji organizuje Centar za razvoj karijere.

Raznovrstan program za nove veštine

sajamzaposljavanja2016LINK2job sajam zapošljavanja izdvaja se po svojoj raznovrsnoj ponudi, zbog čega iz godine u godinu privlači sve veći broj posetilaca.
Ovogodišnjih 5000 posetilaca mogli su da porazgovaraju sa regruterima kompanija u kojima bi želeli da rade, saznaju sve o poslovnim prilikama koje su im na raspolaganju i po želji ostave svoje radne biografije za sve pozicije koje im deluju privlačno.
Prepoznatljiva manifestacija poznata je i po sjajnim mogućnostima za sve posetioce, kao što su besplatno fotografisanje i profesionalna obrada fotografije za CV, koju je obezbedio DesignStudio tim, i besplatni online kursevi engleskog jezika i ECDL modula po želji. Najsrećnije posetioce oduševile su i specijalne nagrade u vidu besplatnih kurseva iz programiranja, dizajna, e-poslovanja i drugih traženih veština.
Posetioci su još imali priliku da učestvuju u simulaciji intervjua za posao u Job Box kutku i da uz pomoć savetnika unaprede svoje predstavljanje pred poslodavcima, direktno apliciraju za neke od oglasa u Laptop Corneru, kao i da čuju predavanja brojnih stručnjaka iz različitih oblasti poslovanja, IT-ja, obrazovanja, umetnosti i unapređenja ličnih osobina.

Lakše do posla uz Centar za razvoj karijere

sajam2016Centar za razvoj karijere se kroz svoju organizaciju i poslovanje trudi da doprinese smanjenju i iskorenjivanju jednog od najvećih problema kod nas – nezaposlenosti.
Kroz organizaciju različitih seminara, radionica, kurseva i predavanja, u Centru nastoje da unaprede veštine svih onih koji su još uvek u potrazi za idealnom radnom pozicijom i povežu ih sa kompanijama koje traže kompetentan radni kadar.
Misiju Centra prepoznali su mnogi partneri, a sam sajam LINK2job podržali su Grad Beograd i Nacionalna služba za zapošljavanje.