LINK2job 2019. maj

Šesti po redu LINK2job sajam zapošljavanja završen je u petak, 4. maja, u hotelu Metropol, u organizaciji Centra za razvoj karijere i uz podršku Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje. Ovogodišnji prolećni sajam izazvao je veliko interesovanje posetilaca – više od 5.000 ljudi došlo je da iskoristi odlične poslovne prilike i konkuriše za više od 300 radnih mesta.

LINK2job sajam zapošljavanja izdvaja se po svojoj raznovrsnoj ponudi, zbog čega iz godine u godinu privlači sve veći broj posetilaca.
 
Ovogodišnjih 5000 posetilaca mogli su da porazgovaraju sa regruterima kompanija u kojima bi želeli da rade, saznaju sve o poslovnim prilikama koje su im na raspolaganju i po želji ostave svoje radne biografije za sve pozicije koje im deluju privlačno.
 
Prepoznatljiva manifestacija poznata je i po sjajnim mogućnostima za sve posetioce, kao što su besplatno fotografisanje i profesionalna obrada fotografije za CV, koju je obezbedio DesignStudio tim, i besplatni online kursevi engleskog jezika i ECDL modula po želji. Najsrećnije posetioce oduševile su i specijalne nagrade u vidu besplatnih kurseva iz programiranja, dizajna, e-poslovanja i drugih traženih veština.
 
Brojne kompanije koje su učestvovale na sajmu možete pogledati u nastavku.