Za kompanije

Predstavite svoju kompaniju. Pronađite idealne kandidate.

Sajam zapošljavanja LINK2job je društveno odgovoran projekat nastao sa idejom da kao najveći regionalni događaj ovog tipa postane dugo očekivana spona između kvalitetnih poslodavaca i stručnjaka u potrazi za poslom.

Želimo da pomognemo u stvaranju efikasne komunikacije između kompanija i mladih ljudi koji čekaju na svoju šansu da se dokažu i započnu uspešnu karijeru. Time rešavamo goruće probleme u društvu: problem nezaposlenosti sa jedne i problem nedostatka kvalitetnog radnog kadra, sa druge strane.

570cc19fd390432d1c8b4572

Sajam u organizaciji Centra za razvoj karijere (Center for Career Development) kompanijama pruža mogućnost da se predstave u pravom svetlu, dobiju kvalitetnu povratnu informaciju o svom poslovanju i, najvažnije, u velikom izboru kandidata pronađu stručnjake koji će doprineti daljem razvoju poslovanja. Da bismo svoju misiju podigli na viši nivo, 2016. godine  LINK2job smo organizovali dva puta. Prolećni LINK2job održao se 22. aprila u banket sali hotela Jugoslavija, a jesenji sajam se održao 14. oktobra, na istom mestu.

Iskoristite priliku da se predstavite na najbolji način i upoznate posetioce sa poslovnim vrednostima koje negujete. Ovo je odlična prilika i da proširite svest o svom brendu, otvorite oglase za pozicije na kojima su vam potrebni vrhunski stručnjaci i  nađete se u društvu najvećih.

Ukoliko želite da dođete do pravih kandidata za posao i predstavite svoju kompaniju na najbolji način, možete postati Standard ili Exclusive učesnik sajma LINK2job.

Saznajte više o mogućnostima učešća.

Ponuda za izlagače »