Stipendiramo vaše usavršavanje!
Izaberite program na ustanovama LINK Edu Alliance i
konkurišite za besplatno školovanje koje vas najviše zanima

Učenje bez ograničenja za perspektivnu budućnost

Ambiciozni ste i hoćete da napredujete, ali osećate da vam nedostaju dodatna znanja i veštine koje će vam to i omogućiti? Ne vidite sebe u onome za šta ste se školovali i hteli biste da u potpunosti promenite zanimanje i karijeru?

LINK2job agencija će vam u tome i pomoći!

Omogućavamo vam pohađanje progama i studija na najkvalitetnijim obrazovnim institucijama u Srbiji i regionu. A kako bismo vam zaista pomogli…

Besplatno školovanje odmah!

Svoje doškolovavanje platićete tek kada nađete posao. A ni tada nećete morati da platite školarinu odjednom, već ćete od svoje plate izdvajati samo 15%  u prve dve godine po zaposlenju. Ovim gestom želimo da vam dokažemo koliko verujemo u vaš uspeh, ali i da vam pokažemo da ćete zahvaljujući novim znanjima i veštinama naći dobro plaćen posao kakav zaslužujete.

Do naplativih znanja na priznatim fakultetima i akademijama u regionu

U zavisnosti od vaših afiniteta i ambicija Link2Job agencija Vam omogućava studije na nekim od najuspešnijih visokih škola i fakulteta u Srbiji: Fakultet savremenih umetnosti (FSU) i Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS).

Takođe možete izabrati i pohađanje jednogodišnjih kurseva na nekoj od prestižnih Cambridge akademija: ITAcademy, BussinessAcademy i InternetAcademy.

Tradicionalno i/ili online školovanje

Bez obzira da li želite da pohađate klasičnu nastavu u učionici ili vašem stilu života više odgovara online učenje, možete konkurisati za stipendiju na neku od ovih ustanova LINK Edu Alliancea. Kako bi vam omogućili da na najjednostavniji način dođete do vrednih znanja, LINK2job ravnopravno bira kandidate za jednu ili drugu vrstu školovanja.

Vaše je samo da izaberite šta vam odgovara i konkurišite.

Konkurišite za besplatno školovanje u 4 koraka

Ukoliko ste odlučili da želite da unapredite svoju karijeru i primanja, ovo je sve što je potrebno:

  1. Pošaljite svoj CV i motivaciono pismo sa razlozima zašto bi baš vi trebalo da dobijete besplatno školovanje na e-mail: office@link2job.eu
  2. Nakon toga sledi test profesionalnih sklonosti koji će odrediti u kojim oblastima imate najviše potencijala da se ostvarite
  3. Dolazite na intervju na kome ćemo se bolje upoznati
  4. Ukoliko svi ovi koraci budu uspešni, potpisaćete ugovor i vaše školovanje počinje!

U praksi to izgleda ovako

Studirali ste novinarstvo, ali biste pored teorijskih znanja i praktična

Niste zadovoljni perspektivom koje novinarstvo nudi. Ipak, volite da pišete i ne želite da se toga odreknete. Dobra vest je da i dalje možete da sledite svoju strast i pri tome dobro zarađujete.

Svoja znanja možete proširiti na jednom od master programa Fakulteta savremenih umetnosti – Vizuelne komunikacije. Iako je FSU jedan od najboljih privatnih fakulteta umetnosti, vi možete da ga upišete potpuno besplatno. Sve što je potrebno je da konkurišete za besplatno školovanje. Nakon ovog doškolovavanja, moći ćete da radite na nekom od dobro plaćenih i kreativnih poslova u marketingu, medijskim kućama, advertising agencijama…

Završili ste studije ekonomije, ali je IT ono što vas sada interesuje

Nakon završetka studija nikada niste uspeli da se saživite sa ekonomijom. Jednostavno, bili ste mladi kada ste odlučivali koji faks ćete upisati. Možda i pod uticajem roditelja i familije i prirodno je da vas sada zainteresuje nešto drugo. Recimo IT. Treba da znate da nikad nije kasno.

Na vreme kreirajte svoju budućnost. Možete da upišete ITAcademy potpuno besplatno zahvaljujući LINK2job agenciji i za samo 12 meseci doći ćete do vrednih znanja koja ća vam omogućiti dobro plaćenu karijeru u oblasti do koje vam je zaista stalo. Ne zaboravite da konkurišete za ovo besplatno školovanje. Naglasite koji program ITacademy vas najviše zanima.

Neka odluke iz prošlosti ne određuju vašu budućnost

Ono što je zajedničko za oba scenarija jeste da, umesto da platite jednogodišnje ili višegodišnje usavršavanje na formalnim ili neformalnim ustanovama koje su deo LINK Edu Alliance, a čiji je deo i LINK2job agencija, možete nastaviti da se usavršavate potpuno besplatno. Tek nakon što dobijete posao, platićete ovo usavršavanje. Do tada nemate nikakvih briga.

Nikad lakše do novih znanja: Izađite iz senke i ostvarite karijeru kakvu zaslužujete

Link2Job agencija u potpunosti je posvećena tome da vam pronađe posao i uradiće sve što je potrebno kako bi to ostvarila. Sve što treba da uradite je da se odvažite i iskoristite ovu priliku: