Iskoristite sve mogućnosti dok studirate
Gradite karijeru i zaposlite se čim završite fakultet

Pravo vreme da počnete da gradite vašu karijeru je još u toku studija

Ne čekajte da završite fakultet da biste našli posao, već steknite iskustvo dok još uvek studirate i zaposlite se čim završite fakultet. Kako?

Prijavite se na praksu ili volontirajte u nekoj od prestižnih kompanija sa kojima LINK2job agencija sarađuje i steknite iskustvo, tako da kada budete hteli da se zaposlite možete njime da se pohvalite i da stečene veštine dodate u svoj CV.

Kompanije će više ceniti kandidate sa iskustvom i daće vam mogućnost da se zaposlite, a vi ćete, kada završite fakultet, u startu biti u prednosti jer ćete imati bogatiji CV od svojih vršnjaka.

Volontirajte ili se prijavite na praksu u najboljim domaćim ili internacionalnim kompanijama i obogatite vaš CV.

Dodatno se kvalifikujte i usavršite se u svojoj struci

Iskoristite sve studentske mogućnosti i dodatno se usavršite u oblasti kojom ćete se baviti i u kojoj želite da napredujete.

U LINK2job agenciji možete pronaći kurseve koji pokrivaju čak 12 oblasti:

HR, menadžment, marketing, dizajn, IT, administraciju, jezike, biznis, informatička pismenost, prodaja, produkcija i soft skills, a od najboljih stručnjaka ćete naučiuti kako da stečena znanja primenite u praksi.

Steći ćete neophodne kvalifikacije koje će vam pomoći da se zaposlite, a to je još jedna stavka u vašem CV-ju i još jedan plus pri zaposlenju.

Ako želite da stečeno znanje primenite u praksi, da steknete iskustvo u relanom radnom okruženju, usvojite nove veštine, imate bogatiji CV, budete u prednosti u odnosu na druge kandidate pri zaposlenju i imate siguran posao nakon studiranja, treba da:

  1. Postanete član LINK2job agencije
  2. Prijavite se za praksu ili volontirajte u nekoj od naših partnerskih kompanija
  3. Dodajte stečeno iskustvo u CV
  4. Konkurišite za posao u struci
  5. Zaposlite se

Izaberite put do profesionalnog usavršavanja

U agenciji LINK2job se možete prijaviti za odgovarajuću praksu, volonterski rad ili obuke koje će vam pomoći da se usavršite u oblasti kojoj želite.

Prakse

Prijavite se na praksu u nekoj od velikih kompanija

Volontiranje

Volontirajte dok studirate i obogatite vaš cv

Obuke i kursevi

Usavršavajte se i započnite karijeru dok još uvek studirate

Vaša karijera počinje odmah!

Nemojte čekati da završite fakultet, a da vam cv ostane prazan. Ako se u toku studiranja dodatno usavršavate, dobićete mogućnost zaposlenja još u toku studija ili čim završite fakultet, unapredićete vaše veštine, bićete obučeni za praktičan rad, povezaćete teorijska znanja i iskustvo, a vaš cv će biti popunjen u skladu sa poslovima za koje želite da konkurišete.