Kvalifikujte se za posao
kojim ste oduvek želeli da se bavite

Donesite najbolju odluku u korist vašeg obrazovanja

Želite da unapredite karijeru ili da je potpuno promenite? Da se zaposlite u struci ili u nekoj drugoj oblasti koja vas oduvek interesuje, ali nemate dovoljno znanja da biste se njom bavili? Da ne biste čekali na posao, ili radili posao o kome niste maštali, dodatno se usavršite u oblasti kojom želite da se bavite i obezbedite sebi uspešnu karijeru.

Ako ste: zaposleni, nezaposleni, student, volite svoj posao i želite da unapredite karijeru ili želite da promenite karijeru – obuke i kursevi u LINK2job agenciji su za vas!

Pohađanjem besplatnih seminara u okviru LINK2job agencije možete ući u priču o poslu koji vas zanima, a zatim se odlučite za obuku ili kurs koji želite da usavršite i tako da steknete praktično znanje, dobijete sertifikat i započnete sopstveni biznis ili obogatite CV koji će vas odvesti do sigurnog posla.

Izdvojite se iz mase i istaknite se vašim znanjem i veštinama

Ključna stvar za zaposlenje je uvek posedovanje dodatnog znanja, koje se uglavnom ne stiče samo na fakultetu, a vi možete da upotpunite znanje i steknete kvalifikacije za najtraženije poslove ukoliko se dodatno obučavate u oblasti kojom se bavite ili želite da se bavite.

Pronađite kurs koji će vas za kratko vreme pripremiti za posao koji je u skladu sa vašim željama i potrebama. Prijavite se i usavršite se u nekoj od sledećih oblasti:

Menadžment
HR
Marketing
Administracija
Programiranje
Informatika
Produkcija
Dizajn
Jezik
Biznis
Prodaja
Soft skills

Steknite naplativa znanja i zaposlite se u nekim od najboljih kompanija

Da biste unapredili sopstveni biznis ili našli najprofitabilnije poslove, usavršite se uz pomoć biznis kurseva koji će doprineti vašoj karijeri i unovčiti vaše znanje. Ili želite da se okrenete IT-ju i steknete sva neophodna znanja za 21. vek koja će vas odvesti do najplaćenijih poslova, odlučite se za kurs u nekoj od sledećih oblasti:

  • programiranje
  • dizajn i multimedija
  • administracija
  • IT poslovi
  • 3D dizajn i CAD
  • razvoj mobilnih aplikacija

Završite obuku i unapredite karijeru!

Ne čekajte na posao i ne radite ono što ne volite, već se dodatno obezbedite znanjima i veštinama koje će vam osigurati posao ili pomoći u pokretanju sopstvenog biznisa!