Posao i volontiranja u najboljim kompanijama, alati za unapređenje karijere,
popusti na školovanje, besplatni kursevi...

Članstvo u LINK2job agenciji

Ukoliko želite pristup najboljim ponudama poslova, brojnim alatima za usavršavanje i razvoj karijere, popustima za školovanje na nekim od najboljih institucija u regionu i još mnogo toga, postanite deo Link2Job agencije.

Šta sve dobijate kao član LINK2job agencije?

Članstvo u Link2Job agenciji donosi Vam priliku da radite u domaćim i internacionalnim kompanijama, besplatno pohađate seminare i radionice u okviru Centra za razvoj karijere, ostvarite popuste na školovanje na obrazovnim ustanovama u okviru Link Edu alijanse, neograničen pristup prvoj edukativnoj televiziju u regionu, online kurseve engleskog jezika i IT-ja, kao i stručnu procenu i savete stručnjaka za karijeru.

8 privilegija koje ostvarujete kao član LINK2job agencije

1. Redovna ponuda najboljih poslova

Vaš regruter Vas obaveštava o svim ponudama za posao koje su u skladu sa Vašim željama i kvalifikacijama.

Dobijate pristup u preko 1000 domaćih i stranih kompanija koje svakodnevno preko Link2Job agencije traže radnike za full-time ili freelance poslove. Na Vama je da odaberete šta vam najviše odgovara.

Ponuda poslova
Usluge Centra za razvoj karijere

2. Usluge Centra za razvoj karijere

Centar za razvoj karijere pomoći će Vam da donesete najbolje odluke za svoj profesionalni napredak. Na raspolaganju su Vam brojne obuke, individualna savetovanja i pomoć stručnjaka:

 • Seminari za unapređenje ličnih i profesionalnih veština
 • Interaktivne radionice koje će od Vas načiniti idealnog kandidata za posao
 • Saveti HR stručnjaka
 • Pomoć pri kreiranju CV-ja
 • Saveti preduzetnika za započinjanje biznisa
 • I još mnogo drugih benefita

3. Popust na školovanje u okviru LINK Edu Alliance

Kao član agencije LINK2job ostvarujete popust na tradicionalno ili online školovanje na nekim od najprestižnijih institucija u okviru LINK Edu Alliance.

U zavisnosti od vaših potreba i ambicija možete odabrati da se školujete na Fakultetu savremenih umetnosti i ITS visokoj školi strukovnih studija za IT.

Na raspolaganju vam je takođe i pohađanje jednogodišnjih kurseva na nekoj od čuvenih Cambridge akademija: ITAcademy, Business Academy ili Internet Academy.

Popust na školovanje u okviru Link Edu alijanse

4. Pristup LINKeduTV-u - edukativni sadržaji iz 12 poslovnih oblasti

Neograničen pristup svim sadržajima prve edukativne onlilne televizije u regionu: predavanja, video-zapisi, tutorijali. 

Dvanaest kanala doneće vam vredna znanja i veštine iz: marketinga, IT-ja, ekonomije, menadžmenta, programiranja, dizajna, animacije, obrazovanja, CAD-a, fotografije, videa i biznisa.

5. Volontiranje i šansa za posao u domaćim i internacionalnim kompanijama

Steknite dragoceno iskustvo u realnom okruženju nekih od najboljih domaćih i internacionalnih kompanija koje su pouzdani partneri Link2Job agencije.

Zahvaljujući dugogodišnjoj saradanji sa ovim kompanijama u ponudi je veliki broj pozicija za volontiranje, a u okviru Link Apprentice programa imate priliku da volontirate i u nekom od sektora vodeće internacionalne kompanije LINK group. Dobićete najkvalitetnija znanja koja će vas izdvojiti od drugih kandidata, bogatiji CV i mogućnost zaposlenja.

Pogledajte u kojim kompanijama možete da volontirate »

Volontiranje i prakse
Online kurs engleskog jezika

6. Online kurs engleskog jezika

Usavršite svoje znanje engleskog jezika putem online kursa koji dobijate kao član Link2Job agencije i otvorite vrata ne samo domaćih već i stranih kompanija.

Nakon što odradite test iz engleskog kojim ćemo proceniti vaš trenutni nivo znanja, dodeljuje Vam se adekvatan kurs koji će zadovoljiti Vaše potrebe. Savladajte gramatiku, proširite vokabular i vežbajte konverzaciju kroz interaktivne lekcije, vežbe i testove.

7. Online kurs iz 6 oblasti IT-ja

Steknite znanja i veštine iz najjače industrije današnjice u kojoj potražanja za poslovima višestruko prevazilazi ponudu i gde su i osnovna znanja donose odličan posao. Bez obzira da li ste početnik ili imate iskustva u IT-ju, u zavisnosti od svojih afiniteta možete izabrati kurseve iz 6 najtraženijih i najperpektivnijih IT oblasti među kojima su i one koje donose najveću zaradu:

 1. Kurs Fotošop
 2. Kurs HTML
 3. Kurs CSS
 4. Kurs Osnove PHP
 5. Kurs Java
 6. Kurs Osnove ECDL (osnove računara, interneta, Worda, Excela i PPT)
Online IT kursevi
Doktor za karijeru

8. Doktor za karijeru

Dobijate kompletnu stručnu procenu koja će Vam pomoći da donesete najbolje odluke koje će unaprediti Vašu karijeru. Na raspolaganju su vam: pregled doktora za karijeru, bussines coach, osnovni i specijalizovani paketi i individualni testovi.

Bilo da razmišljate u kom pravcu da usmerite svoju karijeru, želite promenu profesije ili niste sigurni koja su vaša umeća i jače strane, doktor za karijeru pružiće Vam odgovor na sva ova pitanja i pomoći da dođete do idealnog posla.

LINK2job agencija vodi računa o Vašoj karijeri

Kao član Link2job agencije moći ćete konačno da pronađete dobro plaćen posao koji zadovoljava Vaše ambicije i želje. Osim toga, više nikada neće imati osećaj da stagnirate profesionalno: imaćete pristup svim servisima, alatima, savetima i online kursevima koji će Vam pomoći da proširite svoje profesionalne veštine.

Članstvo u Link2Job agenciji za zapošljavanje i kasting je Vaša najbolja preporuka za posao!