"Izvucimo talentovane ljude iz senke"

Bogata baza kandidata i kompanija koja se prikuplja već 20 godina

1589

Otvorenih radnih mesta

575

Partnerskih kompanija

50

HR eksperata

3742

Zaposlenih kandidata

LINK2job agencija
Najbolja veza između kandidata i poslodavaca

Sa ciljem da kandidati imaju idealan posao, a kompanije sigurnog saradnika na putu do uspeha, uz izazovan broj partnerstava i bogatu bazu kandidata u okviru agencije, i poslodavci i zaposleni će uspeti da postupe u skladu sa svojim potrebama.

Kroz organizovane obuke, kurseve, seminare, programe ličnog razvoja ili prakse u okviru Centra za razvoj karijere kandidati se usavršavaju i unapređuju svoju karijeru, a uz HR consulting, regrutaciju i selekciju, kompanije podižu svoje poslovanje na najviši nivo.

Agencija radi po principu prema kom putem jedinstvenog Custom-made employee programa kandidati ostvaruju svoj pun potencijal i zapošljavaju se na radnom mestu koje najviše odgovara njihovim kriterijumima, a poslodavci dobijaju kandidata koji je kreiran prema potrebama i zahtevima kompanije.

logo

Sa preko 20 godina iskustva, konstantno se usavršavajući u svetu poslovanja, tražimo najbolji način za unapređenje poslovne karijere svojih klijenata.

Ako tražite posao ili zaposlenog, mi ćemo vam pomoći!

DEO LINK EDU ALLIANCE – garancija uspešnosti

LINK2job agencija za zapošljavanje i kasting radi u okviru LINK Edu Alliance koja okuplja vodeće edukativne ustanove iz regiona. U sastavu ove obrazovne alijanse nalaze se akademije, fakulteti, visoke i srednje škole, osnovna škola, obrazovni servisi i instituti.

LINK Edu alijansa je regionalni lider koji se preko dve decenije uspešno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom u oblasti IT-ja, savremenog poslovanja, kao i softverskim rešenjima. Naš osnivač sa uspehom posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta.

11

Obrazovnih ustanova

2

Instituta

30

Obrazovnih servisa

20

Godina iskustva

Baza kandidata koja neprekidno raste

Posedujemo bogatu bazu kvalitetnih i obučenih stručnjaka iz svih oblasti modernog poslovanja: IT-ja, biznisa, HR-a, prodaje, marketinga, dizajna, umetnosti... Naši kandidati su svestrani. Za njihov kvalitet mi garantujemo.

logo
logo
logo
logo
logo
logo
iths
logo
logo
logo
logo

Misija kojom se vodimo je jednostavna

Pomažemo ljudima da budu uspešni, a to podrazumeva mnogo više od prenošenja znanja – to je misija našeg osnivača kojom se i mi vodimo.

Cilj je da pripremimo naše kandidate i pronađemo im najadekvatnije poslove kojim će biti zadovoljni.
Istovremeno želimo i kompanijama da pronađemo kandidate koji će ispunjavati njihove korporativne zahteve i zadovoljiti njihove potrebe.

Uspešno partnerstvo sa međunarodnim i domaćim kompanijama

LINK2job agencija za zapošljavanje i kasting ima dugogodišnju i značajnu saradnju sa velikim brojem najeminentnijih kompanija i obrazovnih institucija iz Srbije i inostranstva, među kojima su Univerzitet u Kembridžu, Microsoft i Google.

Dodatne usluge LINK2job agencije

Obuke i kursevi

Centar za razvoj karijere kao sastavni deo LINK2job agencije nekoliko puta mesečno organizuje subotnje seminare, koji pomažu pojedincima da se lakše snađu u poslovnom svetu.

Svi koji žele dodatno da se usavršavaju imaju na raspolaganju kurseve koji pokrivaju sve važne sfere današnjice, a koji su neophodni za dalji profesionalni i lični razvoj. Više »

Prakse i volontiranja

Naši partneri često traže da im preporučimo kandidate koji su dovoljno vredni, uporni i motivisani da obavljaju praksu i da volontiraju u različitim sektorima njihove kompanije.

Ako se prijavite u našu bazu, rado ćemo vas preporučiti njima, naravno, ako ste i vi zainteresovani. Više »

Custom made employee program

Poslodavci od nas traže da oblikujemo njihovog postojećeg ili potencijalnog radnika kako bi on ispunio njihova očekivanja.

Uz Custom made employee program agencija oblikuje kandidata po zahtevima i željama kompanija što doprinosi boljem poslovanju organizacije. Više »

Sajam zapošljavanja

Dva puta godišnje Agencija organizuje najveći sajam zapošljavanja u Srbiji – LINK2job sajam.

Na njemu zadovoljavamo obe strane – i kandidate i kompanije. Kandidati pronalaze poslove i prakse, dok kompanije na ovom mestu mogu proširiti tim. Više »