Stvaramo kandidata kakvog želite,
a ne možete da pronađete

Custom made employee program

Dajte nam zahteve za idealnog radnika i ispunićemo ih

Tržište je takvo da je veoma teško pronaći kvalitetnog kandidata koji će ispuniti sve uslove koje poslodavac navodi u oglasu za posao, a da pritom ima i određene transverzalne veštine kojima će se lako i brzo uklopiti u njegovo radno okruženje.

Određena fakultetska diploma, broj sati u praktičnom radu, poznavanje stranih jezika, međunarodni sertifikati, prisustvo konferencijama i seminarima samo su neki od stavki koje poslodavci zahtevaju od svojih budući zaposlenih koji vrlo često, da bi se uklopili u oglas za posao, pribegavaju i malom “preterivanju” u navođenju ispravnih podataka.

Da vaš HR sektor ne bi bespotrebno gubio vreme tragajući za idealnim kandidatom koji će ispuniti sve vaše zahteve, na raspolaganju vam je LINK2job agencija za zapošljavanje i kasting koja će samo za vas oformiti zaposlenog kakav vam je potreban.

Unapredićemo vašeg kandidata u ovim oblastima

HR

Menadžment

Soft Skills

Prodaja

Marketing

Dizajn

Programiranje

Administracija

Jezici

Biznis

Informatika

Produkcija

U praksi to izgleda ovako

Tražite PHP programera ali vam se prijavljuju samo Java programeri?

Ako među prijavljenim kandidatima za posao PHP programera primetite kvalitetnog kandidata za koga smatrate da bi se odlično uklopio u vašu sredinu, ali vam jednostavno trenutno nije potreban PHP programer, već Java programer? Ipak smatrate da vam profil ovog PHP kandidata odlično odogovara u svemu ostalom, sem u tom što on zapravo nije to što tražite.

LINK2job agencija vam može pomoći da tom kandidatu pomognete da se usavršava i za Javu uz IT usavršavanje. Dajte nam rok i kandidata, a sve ostalo ostavite nama.

Hoćete da Account menadžera promovišete u direktora, ali...

Želeli biste da vašeg vrednog i istrajnog account menadžera unapredite u account direktora, ali vas koči to što njegova komunikacija sa klijentima ipak nije na nivou kakav vi od njega očekujete. Nije sporno znanje koje vaš account ima, niti mu bilo šta zamerate u odnosu koji ima sa zaposlenima u vašoj firmi. Ipak, ne možete u potpunosti da se opustite i odlučite se na ovaj smeli korak.

LINK2job agencija uz brojne biznis kurseve može pomoći vašem accountu da za veoma kratko vreme izgradi i bolje definiše njegove komunikacione sposobnosti sa eksternim klijentima.

Kako izgleda naš jedinstveni Custom made employee program?

1. Definisanje zahteva poslodavca

Pošaljite nam sve vaše zahteve i CV kandidata kojeg biste želeli da prekvalifikujemo ili da mu pomognemo da usavrši bilo koju transverzalnu veštinu koju ima – motivaciju, koncentraciju, samopouzdanje, fokus, selekciju prioriteta ili neku drugu.

2. Procena kandidata i pravljenje profila

Nakon što dobijemo sve vaše zahteve, naš tim stručnjaka će uraditi detaljnu analizu profila kandidata, izvući će sve mogućnosti za njegov dalji napredak i napraviće program i vremenski okvir dovoljan za napredak vašeg kandidata.

3. Usavršavanje vašeg kandidata

Nakon što odobrite naš plan, krećemo u realizaciju obuka i usavršavanja vašeg potencijalnog zaposlenog. Vaš kandidat će kurseve pohađati u prostorijama Agencije ili online, a vi ćete u svakom trenutku moći da pratite njegov napredak.

4. Finalni razgovor i zapošljavanje

Nakon što prođe našu kompletnu obuku, vi odlučujete da li ćete primiti ovog kandidata u radni odnos. Možete proveriti njegovo znanje i kvalifikacije koje stekne i kroz neki od naših testova specijalno kreiranih za oblast u kojoj se vaš kandidat usavršavao.

Rasteretite svoj HR sektor i dopustite da mi oblikujemo vašeg idealnog zaposlenog

LINK2job agencija nudi pregršt mogućnosti da stvori kandidata kakvog zapravo želite. Uz kurseve koji pokrivaju 12 perspektivnih oblasti, pomoći ćemo vam da zajedničkim snagama – vašim smernicama, a našom realizacijom, izgradimo zaposlenog koga ćete brzo moći sa sigurnošću da proglasite i svojim ambasadorom.