Pronađite idealnog zaposlenog u vašoj kompaniji:
Obratite nam se i pronaći ćemo za vas kandidata koji ispunjava sve vaše kriterijume

Uz stručnu i sveobuhvatnu analizu ostvarite sav potencijal vaše kompanije

Naš zadatak je da najpažljivijom selekcijom suzimo izbor kandidata za potrebnu poziciju u vašoj kompaniji, stvorimo idealnog poslovnog saradnika i da vam ponudimo stručne i iskusne HR konsultante koji će zajedno sa vama podići poslovanje u vašoj kompaniji na najviši nivo. Vi štedite vreme, a mi vam pružamo podršku i pomažemo vam da unapredite vaše poslovanje.

Pokrivamo sve oblasti poslovanja

IT
IT
Biznis i HR
Biznis i HR
Obrazovanje
Obrazovanje
Zdravstvo
Zdravstvo
Prodaja i trgovina
Prodaja i trgovina
Ekonomija i pravo
Ekonomija i pravo
Marketing i PR
Marketing i PR
Administracija
Soft Skills
Umetnost i dizajn
Umetnost i dizajn
Jezici i književnost
Jezici i književnost
Saobraćaj
Saobraćaj
Ugostiteljstvo
Ugostiteljstvo

Donesite pravu odluku i pronađite pouzdanog kandidata

Zapošljavanje može biti vrlo dugotrajan proces, a uz našu pomoć možete u kratkom roku da pronađete idealnog saradnika. Vi želite da zaposlite pouzdanu osobu, a velika baza kandidata LINIK2job agencije nudi školovane stručnjake koji su pripremljeni baš za vašu kompaniju.

Postignite najbolje rezultate u poslovanju uz stručne konsultacije HR tima

Aktivno slušamo vaše potrebe i postupamo u skladu sa njima kako bismo zajedno sa vama unapredili poslovanje vaše kompanije, a vas oslobađamo dela posla i dajemo indovativna rešenja za podizanje vaše firme na visoki nivo.

Izaberite sigurnog saradnika na putu do uspeha

Pronalaženje zaposlenog koji ispunjava sve veštine za određenu poziciju nije lak zadatak, a naš cilj je da vam olakšamo ovaj posao i da odgovorimo na vaše zahteve kada je reč o idealnom kandidatu. Unapredićemo vašeg idealnog kandidata u sledećim oblastima: HR, menadžment, programiranje, administracija, biznis, informatika, Soft Skills, marketing, produkcija, jezici, informatika, dizajn, prodaja.