Volontirajte i steknite dragoceno iskustvo
koje će vam doneti visokoplaćen posao

Učite od najboljih

Da li ste i vi među mladima kojima nedostatak iskustva otežava pronalaženje posla? Imate ambiciju, posedujete znanja i volju da se usavršavate, ali jednostavno niste dobili šansu da to negde i pokažete?

Rešenje može biti u volontiranju za neku od najuspešnijih domaćih i stranih kompanija.

Ne samo da je volontiranje dobar način da steknete relevantno radno iskustvo, već će vam i omogućiti da usvojite vredne veštine učeći od najboljih, a otvoriće vam i mogućnost zaposlenja u kompaniji u kojoj ste volontirali ili nekoj drugoj.

Volontiranje u relevantnim kompanijama donosi:

  • mogućnost zaposlenja
  • iskustvo u realnom radnom okruženju
  • sticanje praktičnog znanja
  • usvajanje novih veština
  • prednost na tržištu rada
  • prohodniji put do posla
  • bogatiji CV
  • uspostavljanje kontakta sa ljudima iz industrije

Steknite iskustvo u najboljim domaćim i internacionalnim kompanijama

Ukoliko želite da dobijete najkvalitetnija znanja iz struke koja će vas izdvojiti od konkurencije, najbolji način za to je u realnom okruženju neke od dokazanih kompanija. Zahvaljujući našoj saradnji sa uspešnim kompanijama i stručnjacima iz struke, vi steći ćete dragocene kontakte i naučiti ono što vas ne uče ni u jednoj školi čime ćete višestruko povećati svoje šanse za zaposlenje.

LINK2job agencija vam omogućava volontiranje u prestižnim svetskim i domaćim kompanijama iz različitih oblasti. Ovo su samo neke od kompanija u kojima možete steći svoje radno iskustvo i obezbediti potencijalno zaposlenje.

Volontirajte u kompanijama koje će vas pripremiti za budući posao

Pripremite se za posao tako što ćete volontirati u kompnaijama koje se bave onim što vas interesuje. Upoznajte kolege, razmenite kontakte i naučite mnogo novih stvari.

LINK2job agencija vam pomaže u tome! Pošaljite nam čime se bavite, u kojoj oblasti želite da steknete iskustvo, koja su vam interesovanja, gde biste voleli da radite i koja znanja da unapredite na  office@link2job.eu.

Očekujte odgovor sa povratnom informacijom o pozicijama za volonterski rad i izaberite mesto na kojem ćete se zabaviti, učiti, steći iskustvo i pripremiti se za budućnost!