Steknite naplativa znanja i obezbedite
međunarodno priznate biznis sertifikate

Cenjeni biznis kursevi

Link2Job agencija za zapošljavanje omogućavam Vam da se dodatno usavršavate i steknete znanja i kvalifikacije za neke od najprofitabilnijih poslova u domaćim i svetskim kompanijama.

Bez obzira da li imate prethodnog iskustva iz biznisa, za samo godinu dana školovanja u učionici ili od kuće, možete postati traženi kandidat za primamljive poslovne pozicije.

Izaberite biznis kurs koji je u skladu sa vašim željama i potrebama

Cambridge poslovni program

Cambridge poslovni program

Steknite znanja za rad na izvršnim ili operativnim pozicijama u kompanijama koja će vam pomoći kako da povećate profit preduzeća bez obzira na njegovu delatnost. Naučte da vodite kompanije u sedam ključnih sektora i započnite uspešnu karijeru. Saznaj više »

Menadžment ljudskih resursa

Ovladajte znanjima za rukovođenje najvažnijim delom preduzeća: ljudima. Postanite  menadžer ljudskih resursa i upravljajte stvaranjem najboljih zaposlenih. Uz primenu najnovije menadžment metodologije doći ćete lako do dobro plaćenog posla. Saznaj više »

Menadzment ljudskih resursa
Strategijski i operativni menadžment

Strategijski i operativni menadžment

Obučite se da donosite profitabilne poslovne odluke i organizujete ljude kako bi ostvarili poslovne ciljeve. Naučićete kako da kombinujete kvantitativne analitičke metode sa “mekanim” veštinama komunikacije i psihologije zbog čega ćete biti visoko traženi kandidat. Saznaj više »

Marketing i marketing menadžment

Steknite profitabilne i tražene veštine za privlačenje i zadržavanje kupaca. Primenite aktuelnu marketing praksu da obezbedite kompaniji jak uticaj na tržište, značajne povraćaje novca pri ulaganju u privlačenje klijenata. Samim tim, naćićete dobro plaćeni posao. Saznaj više »

Marketing menadžment
Prodaja

Prodaja i menadžment prodaje

Usavršite se iz svih grupa veština i znanja koje će Vam obezbediti poziciju visokoplaćenog prodajnog menadžera. Naučite kako da uz praktične alate direktno donesete profit kompaniji u kojoj radite, a sebi veliku platu. Saznaj više »

Finansijski menadžment

Naučićete kako da upravljate novčanim tokovima kompanije i donosite profitabilne finansijske odluke. Ukoliko ste analitična osoba, ove veštine i znanja stvoriće od vas visoko traženog stručnjaka za poslovanje. Saznaj više »

Finansijski menadžment
Menadžment projekata

Menadžment projekata

Ovladaćete upotrebom alata za taktičko izvršavanje svakog projekta. Uz najnoviju digitalnu tehnologiju za upravljanje poslovnim operacijama obezbedite kompaniji skok u profitu. Na današnjem tržištu rada, stručnjaci sa ovim zvanjima su uvek traženi. Saznaj više »

Poslovna administracija

Postanite važan faktor svake kompanije. Ovladajte znanjima za glatko funkcionisanje poslovne kancelarije, kao i za jačanje odnosa sa klijentima. Kompanije uvek traže i spremne su dobro da plate osobe od poverenja. Saznaj više »

Poslovna administracija
Preduzetništvo

Preduzetništvo

Umesto da čekate posao, naučite kako da uspešno pokrenete i vodite sopstveni biznis. Preduzetničke veštine i znanja takođe Vam mogu doneti posao u bilo kojoj kompaniji jer svi traže sposobne stručnjake. Saznaj više »

Odnosi s javnošću

Usvojićete znanja i veštine najboljih PR menadžera koji razumeju izazove savremene komunikacije i prepoznaju prilike za unapređenje poslovanja. Koristićete strategije i veštine da utičete na javno mnjenje, predstavite svoje ideje i navedete druge da vas slušaju. Saznaj više »

PR
Investicioni menadžment

Investicioni menadžment i berzansko poslovanje

Ovladajte veštinama koje će Vam omogućiti uključivanje u poslovanje na finansijskim tržištima, u svojstvu individualnog ili institucionalnog investitora. Bićete osposobljeni da primenite savremene investicione instrumente u cilju postizanja finansijskih ciljeva klijenata. Saznaj više »

Menadžment prometa nepokretnosti

Steknite sveobuhvatna znanja iz oblasti menadžmenta, posredovanja i investicija u oblasti nepokretnosti. Zakoračite na profitabilno tržište nekretnina kao traženi menadžer prometa nepokretnosti, koji klijentu uvek obezbeđuje ono što želi, a za sebe ostvaruje lepu proviziju. Saznaj više »

Promet nepokretnosti
Međunarodno poslovanje

Međunarodno poslovanje

Preuzmite liderstvo na internacionalnom tržištu i naučite da, u skladu sa međunarodnom regulativom, donosite profitabilne poslovne odluke, vodite i upraljate međunarodnim projektima, uvećate profit. Saznaj više »