Steknite sve kvalifikacije za posao kojim želite da se bavite i započnite vašu karijeru
Lični razvoj, poslovni napredak i prekvalifikacija

Custom made program

Recite nam šta želite da radite, kreiraćemo poseban program za vas i pomoći vam da pronađete posao

Ne dozvolite da vas to što ne posedujete sve karakteristike koje poslodavci navode kao neophodne spreči da konkurišete za poziciju na kojoj želite da radite. Steknite sve neophodne veštine za vaš idealan posao i zaposlite se u kompaniji koja odgovara vašim kriterijumima. Započnite karijeru i bavite se poslom koji ste oduvek želeli da radite tako što ćete se kvalifikovati u svim segmentima kada je reč o uspešnom poslovanju. Unapredite transverzalne veštine i steknite sva znanja koja se tiču posla koji je idealan za vas.

Da biste uštedeli vaše vreme i od starta počeli da radite ono što volite, LINK2job agencija je za vas obezbedila program koji će dopuniti vaša znanja i veštine i pripremiti vas za posao koji ćete obavljati sa entuzijazmom.

Unapredićemo vaša znanja i veštine u ovim oblastima

HR

Menadžment

Soft Skills

Prodaja

Marketing

Dizajn

Programiranje

Administracija

Jezici

Biznis

Informatika

Produkcija

Kako izgleda naš jedinstveni Custom made program za kandidate?

1. Definisanje vaših poslovnih zahteva

Pošaljite nam čime biste želeli da se bavite i iz kojih oblasti želite da se prekvalifikujete, a mi kreiramo jedinstven program koji vas usavršava u oblastima koja su neophodna za posao kojim želite da se bavite.

2. Profesionalna procena i stručna obuka

Nakon što dobijemo sve vaše zahteve, naš tim stručnjaka će uraditi detaljnu analizu profila, izvući će sve mogućnosti za vaš dalji napredak i napraviće program koji ima za cilj da vas profesionalno unapredi.

3. Usavršavanje za idealnu poslovnu poziciju

Sve obuke koje izdvojimo kao neophodne za vaše napredovanje u poslovnoj karijeri pohađaćete online ili fizički, a na kraju ćete uočiti sve beneficije koje će vam otvoriti nove poslovne mogućnosti i početak karijere.

4. Zapošljavanje i početak karijere

Nakon što prođete našu Custom made obuku, spremni ste za ulazak u novi poslovni svet. Vaše znanje i kvalifikacije su na najvišem nivou i možete da se zaposlite na višoj poziciji ili na potpuno drugom radnom mestu.

Prepustite nam da kreiramo jedinstven program usavršavanja koji je prilagođen baš vama

LINK2job agencija nudi pregršt mogućnosti da stvori kandidate na koje čekaju mnoge kompanije. Uz obuke koje pokrivaju 12 perspektivnih oblasti, pomoći ćemo vam da zajedničkim snagama – vašim željama, a našom realizacijom, izgradimo vašu uspešnu budućnost.