Obezbedite sebi uspešnu i perspektivnu online karijeru

Najpraktičniji digital kursevi

Perspektivne profesije za 21. vek se tiču internet poslovanja, a vi znanje o tome možete da steknete u roku od samo 12 meseci i da započnete uspešnu karijeru u oblasti kojom želite da se bavite. Ako ste neodlučni u pogledu biranja profesije za vašu budućnost, želite da promenite profesiju ili unapredite karijeru – iskoristite sve mogućnosti tehnologije i usavršite se u najsavremenijim zvanjima koja se projektuju preko interneta.Odaberite smer i postanite uspešan stručnjak za internet poslovanje, online marketing ili prodaju i obezbedite sebi brzo zaposlenje i dobru zaradu.

Online Sales & E-business Development

Započnite preduzetničku online karijeru i vešine koje steknete na obuci unovčite radom u raznim kompanijama širom sveta. Mnoge opcije za zaposlenje su pred vama, a zvanja su brojna: Online Sales Manager/Analyst, E-business Development Manager, Online Revenue Manager, Portal Product Manager, Consumer Acquisition Manager, Online Sales Strategist. Više »

Social Media, Online PR & Community Mannager

Unapredite prodaju tako što ćete je približiti ciljnoj grupi i reklamirati se preko društvenih mreža. Naučite da pravite marketing kampanje i povećajte vidljivost vašeg brenda ili se zaposlite kao Digital Relationship (Influence Marketing) Manager, Web/Digital Communications Manager, Online PR & Community Manager ili Online PR & Social Media Strategist. Više »

Web Project Manager & Data Analyst

Ovladajte strategijom zapošljavanja, vođenja procesa nabavke, saradnje sa klijentima i partnerskim kompanijama, prodajom i kontrolom kvaliteta proizvoda, i napravite plan koji će realizovati vašu ideju o vođenju posla preko interneta. Više »

E-Business & Internet Marketing

Usavršite znanja o internet marketingu i vodite uspešno poslovanje na mrežama. Predstavite kompaniju ili sopstveni biznis celom svetu tako što ćete naučiti sve strategije oglašavanja i internet prodaje. Ovladajte znanjima Google Ads-a i ostalim alatima i unapredite prodaju. Više »

E-commerce menadžer & entrepreneur

Kreirajte, razvijajte i povećajte prodaju u sopstvenoj e-prodavnici ili vodite neku od mnogih poznatih na tržištu tako što ćete od stručnjaka u ovoj oblasti usvojiti sva znanja i tajanstvene trikove koji vode do uspešne online karijere. Više »

Content & SEO Manager

Povežite se sa potrošačima tako što ćete naučiti sve strategije uspešne komunikacije na internetu. Upoznajte se sa svim digitalnim alatima koji su efikasni za online marketing i povećajte prodaju i obim poslovanja vašeg e-biznisa. Više »

PPC & Digital Channels Manager

Realizujte ideje online oglašavanjem tako što ćete naučiti sve strategije digitalnog marketinga i tako se izdvojiti od konkurencije! Uspešna kompunikacija sa potrošačima na internetu i profesionalno znanje na svim alatima na Guglu ili društvenim mrežama će vas odvesti do visoke pozicije. Više »

Digital Marketing Planner & Account Manager

Naučite kako se oglašava na Guglu i društvenim mrežama i radite zanimljiv i odlično plaćen posao. Stilizujte i kreirajte reklamne kampanje i zaposlite se kao Online Media Planer, Internet Advertising Manager, Digital Advertising Strategist. Više »