Radite od kuće, iz kafića ili sa plaže
Sami birate kada, koliko i za koga ćete da radite

Freelance projekti po vašem izboru za domaće i strane kompanije

Ukoliko niste kancelarijski tip i ne privlači vas posao od 9-17, ali želite da dobro zarađujete, Link2job agencija vam omogućava da radite za prestižne domaće i strane kompanije iz svoje kuće ili odakle god poželite.

Ostvarite se u jednom od najtražnijih zanimanja današnjice i budite gospodar svog vremena – postanite frilenser!

Najveća domaća baza online projekata

Sve više kompanija ima potrebu za unajmljivanjem stručnjaka koji će za njih završavati različite projekte i koje neće morati da zapošljavaju za stalno. Brojne domaće i međunarodne kompanije koje su partneri LINK2job agencije redovno preko nas traže stručnjake svih profila za različite poslove.

U zavisnosti od vašeg znanja i iskustva, ovde možete pronaći najveći broj aktivnih i dobro plaćenih projekata za neke od najprestižnijih kompanija.

Pogledajte koje su najtraženije oblasti i pronađite savršen posao

IT

Administracija

Umetnost i dizajn

E-prodaja

Marketing i PR

Biznis i HR

Jezici i pisanje

Produkcija

Kako do najboljih poslova?

Da biste prvi saznali za najbolje frilens poslove, sve što je potrebno je da se registrujete u Link2Job agenciju za zapošljavanje i kasting, a u napomeni napišite da želite da vam pronađemo freelance posao i naznačite u kojoj oblasti biste se oprobali.

Kao registrovani frilenser ćete redovno putem mejla dobijati obaveštenja za sve otvorene poslove i projekte. Sami birate na koji ćete se posao prijaviti i dogovarate se direktno sa poslodavcem o uslovima.

LINK2job traži frilens poslove za vas!

Zahvaljujući LINK2job agenciji za zapošljavanje i kasting imaćete pristup jedinoj frilens platformi na našim prostorima koja obuhvata poslove na domaćem i stranom tržištu. Takođe, nećete morati sami da tražite posao, Link2Job to radi za vas.

Jednom nedeljeno na vašu mejl adresu stižu ponude za najbolje i najplaćenije poslove koje odgovaraju vašim kompetencijama i željenoj zaradi. Na ovaj način dobijate svog pouzdanog zastupnika za vašu frilens karijeru.