IT znanja i veštine do posla iz snova
Usavršavajte se za visokoplaćene stručnjake dok tražite posao

Priznati IT kursevi i programi

LINK2job agencija za zapošljavanje ne samo da vam pronalazi odgovarajući posao, već i omogućava da steknete neophodne kvalifikacije koje će vam doneti posao u najplaćenijoj industriji – IT-ju.

Već nekoliko godina unazad se programiranje smatra poslom budućnosti, a sve je više ljudi koji se odlučuju za prekvalifikaciju u ovu branšu, bez obzira kog su usmerenja. Nije retkost da se za bavljenje informacionim tehnologijama sve više odlučuju oni koji sa tim nisu imali nikakvih dodirnih tačaka – profesori, slikari, turistički vodiči, arhitekte, inženjeri, medicinski radnici…

Prepoznavši IT kao perspektivnu oblast, LINK2job agencija pomaže kandidatima da se dodatno usavršavaju dok traže posao i da za kratko vreme dođu do naplativih znanja i veština koje će im obezbediti posao u IT sektoru.

Izaberite znanje iz oblasti koje donose prifitabilan posao

U zavisnosti od svojih želja i talenata, možete birati između nekoliko visoko profitabilnih oblasti:

Programiranje

Programiranje

Postanite traženi programer za neki od najpopularnijih jezika i platformi. Izaberite desktop, internet ili softversko programiranje i obučite se na kursevima koji obuhvataju rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade i implementacije softvera.

Dizajn i multimedija

Dizajn i multimedija

Steknite znanja koja će od vas načiniti sjajno plaćenog eksperta za grafički dizajn, web i multimediju uz kreativan rad kroz upotrebu računara i najnovijih programa za dizajn. Kreirajte vizeulni identitet brendova i ovladajte najtraženijim alatima za dizajn.

Administracija

Administracija

Obezbedite jedan od najdostupnijih IT poslova koji donosi stabilnu platu i veliku mogućnost zaposlenja. Po završetku programa imate priliku da steknete i zvaničnA Microsoft, ComptTIA, Linux ili Cisco zvanja koja predstavljaju vašu ulaznicu u vodeće IT kompanije.

IT poslovanje

IT poslovanje

Ukoliko Vas privlači spoj IT i biznisa ovo je šansa da postanete stručnjak za e-poslovanje, online marketing, internet prodaju ili vođenje IT projekata. Ovaj program Vam kroz kratko vreme donosi visoko naplativa znanja i posao u nekim od vodećih kompanija.

3D dizajn i CAD

3D dizajn i CAD

Završite napredni jednogodišnji program, kreiran po zvaničnim Autodeskovim principima obuke. Na ovaj način ćete brzo i kvalitetno usvojiti visoko naplativa znanja za rad u najpopularnijim softverima ove kompanije: AutoCAD, 3ds Max i Autodesk Revit.

Razvoj mobilnih aplikacija

Razvoj mobilnih aplikacija

Naučite programske jezike i alate, specijalno dizajnirane za iOS i Android operativne sisteme koji danas pokreću sve mobilne uređaje  i samostalno kreirajte napredne, visoko plaćene aplikacije.