POTRAŽITE POMOĆ EKSPERATA: 8 razloga zašto agencija za zapošljavanje treba da vam nađe posao

Traženje posla zna da bude mukotrpan proces. Nisu baš svi vešti u potrazi i nekad to prosto ume da bude preveliki zalogaj. Postoje stručnjaci koji vam u tome mogu pomoći.

Agencija za zapošljavanje svakodnevno se bavi regrutacijom i svako ko traži posao treba to da uzme u obzir. Prednosti su brojne, a mi smo izdvojili samo neke za vas.

1. Profesionalac će vam pronaći posao

Prvi i vrlo jednostavan razlog jeste to što u agencijama rade ljudi koji iza sebe imaju godine i godine iskustva u zapošljavanju. Zapošljavanje je kružni proces i na tržištu rada uvek su prisutne ponuda i potražnja. Poslujući po ovom principu, agencija se vodi time da ne postoji kandidat koji ne može da se zaposli. Upamtite, njihov posao je da vama nađu posao.

2.Imaćete bolji CV kada vam ga sredi ekspert. I efikasniju prolaznost

CV je jedna od stavki koja treba da vam omogući da se lično predstavite poslodavcu. Danas je za sastavljanje efektne biografije potrebno umeće. Agencija vam može pomoći da uspešno sastavite CV, posavetovaće vas u vezi sa dizajnom i time šta je potrebno da istaknete u radnoj biografiji, čime ćete se uvek izdvojiti od ostalih kandidata.

3. Poštedećete sebe nepotrebnog stresa

Pronalazak posla je suviše stresan proces da biste kroz njega prolazili sami. Kompanije nekada imaju više krugova selekcije, događa se da u određenu firmu idete i po nekoliko puta na testiranja i razgovore, a onda shvatite da niste zadovoljni platom koja vam je na kraju ponuđena. Agencija će se raspitati o uslovima za to radno mesto pre nego što uopšte kontaktira sa vama.

4. Stručnjaci će prepoznati talente koje ste možda i sami zaboravili

Dobra vest je da, ukoliko još niste prepoznali svoje prednosti, zaposleni u agenciji mogu izvršiti testiranje i za vas definisati idealan posao. Možda na ovaj način spoznate čime zapravo želite da se bavite i koje su vaše prednosti kada su određene pozicije u pitanju.

5. Nećete gubiti vreme na poslove za koje niste kompetentni

Koliko ste puta otišli na intervju i shvatili da ste pogrešno razumeli opis radnog mesta, pokajali se što ste uložili trud i slobodno vreme u neki posao koji vas zapravo nije toliko zanimao? Primarni cilj agencije jeste da zadovolji svog klijenta, stoga vas na intervju neće poslati ukoliko niste kompetentni, a time će vam uštedi vreme, ali i nerve.

6. Bićete maksimalno pripremljeni za intervju

Često se posle intervjua osećate kao da vam je bila potrebna minimalna priprema za to, samo jedna mala informacija više da zasijate, a sve ste upropastili jer vam je falilo to malo. Agencija ima više resursa i može vam pružiti baš te informacije. Da bi dokazala da je dobro procenila kandidata, agencija će učiniti sve da vas stručno pripremi za intervju.

7. Saznaćete u čemu je potrebno da se usavršavate

Agencija će vam otvoreno izložiti oblasti u kojima biste mogli još da napredujete kako biste lakše došli do željenog posla. Iako ste, recimo, završili fakultet, u vašoj profesiji cene se još neke veštine, poznavanje određenih programa i slično. Agencija će vam predložiti kurseve i obuke koji bi upotpunili vašu biografiju i od vas načinili idealnog kandidata.

8. Agencija će uraditi baš sve da vas zaposli

Svaka agencija ima svoju bazu klijenata (firmi i poslodavaca) gladnih za dobrim kandidatima za različite pozicije koje zahtevaju različite kompetencije. Ovo znači da će agencija uraditi sve da dođe do vas kada je nekoj firmi potreban kadar kao što ste vi.

Neka i vama agencija za zapošljavanje pronađe posao

Naveli smo vam sve prednosti koje sa sobom nosi stručna pomoć pri zapošljavanju, na vama je samo da postanete deo jedinstvene baze kandidata LINK2job agencije za zapošljavanje i osigurate sebi uspeh.

Agencija za zapošljavanje LINK2job bavi se profesionalnom selekcijom i regrutacijom kadrova. Njen tim čine školovani HR menadžeri i psiholozi sa licencom za rad pri zapošljavanju, a ova agencija trenutno traži kandidate za veliki broj pozicija u zemlji i inostranstvu

Sve što je potrebno da uradite kako biste postali kandidat LNK2job agencije za zapošljavanje i kasting jeste da popunite prijavu ovde. Iskoristite pomoć Agencije u potrazi za poslom.

Novi posao, Prvi posao, Unapređenje